Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Zorgprofessional

Alles over hoe Zorgpunt zorgprofessionals ondersteunt 


Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je regelmatig in contact met patiënten die extra zorg nodig hebben. Het vinden van extra zorgmateriaal op maat van de patiënt is niet altijd eenvoudig en kan arbeids- en tijdsintensief zijn. Met een simpel telefoontje ontzorgt Zorgpunt zorgverleners: van levering en installatie binnenshuis tot ophaling en reiniging van de thuiszorgmaterialen.

Op deze pagina lees je hoe wij je kunnen helpen. 

Inhoud

Zorgpunt ondersteunt Maaike in het verzorgen van haar patiënten thuis.


Als zelfstandig thuisverpleegkundige zorgt Maaike ervoor dat patiënten thuis de zorg krijgen die zij nodig hebben.

 

“Het verzorgen van patiënten op een kwalitatieve manier is niet altijd vanzelfsprekend. Als zij niet het juiste thuiszorgmateriaal ter beschikking hebben, wordt het voor mij moeilijker om op een kwalitatieve manier zorg te verlenen. Daarom werk ik samen met Zorgpunt. Met een telefoontje of via de webshop bestel je de nodige thuiszorgmaterialen. Deze kunnen zelfs de volgende dag geleverd worden, ook in het weekend. Bijvoorbeeld, als ik merk dat een patiënt minder mobiel is, dan bestel ik een patiëntenlift. Als een patiënt moeilijk te been is, vraag ik of er nood is aan een rollator of toiletstoel."

 

“Als ik vroeger materiaal voor patiënten wou bestellen, kwam hier veel administratie bij kijken. Nu worden alle praktische zaken door Zorgpunt geregeld. Zowel de levering, ophaling, schoonmaak en facturatie nemen zij op zich. Ze werken ook samen met een netwerk van Zorgpunt Apotheken. Als ik iets dringend nodig heb, kan ik altijd terecht bij een Zorgpunt Apotheek in de buurt. Zij hebben altijd rollators en rolstoelen ter beschikking. De Zorgpunt apotheken bieden verschillende merken incontinentiemateriaal aan, met een korting van 40%. Over het algemeen merk ik dat er meer en meer nood is aan thuiszorg. Dat kan dankzij Zorgpunt op een veilige en comfortabele manier.”

Odoo • Tekst en afbeelding

Aanbevolen producten voor zorgprofessionals.Elektrisch verstelbaar ziekenhuisbed


Geraak zonder moeite veilig in en uit bed. Inclusief zijsponden en zelfoprichter.


€1,85 / dagToiletstoel op wielen


Mobiele, compacte toiletstoel met wielen, remmen en uitklapbare armleuning.


€0,85 / DAGElektrische tillift


Lichtgewicht tillift met uitschuifbare hefarm en gebogen onderstel op wieltjes.


€3,75 / dagSpuitaandrijver met oplaadbare batterij


Makkelijke toediening van intraveneuze vloeistof en medicatie met deze gebruiksvriendelijke spuitaandrijver.


€21,75 / WEEK

Tips en blogs

   Veelgestelde vragen door zorgprofessionals.

   Moet ik verbonden zijn aan Zorgpunt als ik thuiszorgmateriaal voor mijn patiënten wil bestellen?

   Neen, als zelfstandig verpleegkundige hoef je niet verbonden zijn aan Zorgpunt om materiaal voor je patiënten te bestellen. Je kan eenvoudig thuiszorgmateriaal online, telefonisch of in de Zorgpunt Apotheek voor je patiënten bestellen. Je patiënten kunnen ook steeds zelf het gewenste thuiszorgmateriaal eenvoudig bestellen.

   Het vinden van het juiste thuiszorgmateriaal is niet eenvoudig. Je weet niet goed waar je het beste thuiszorgmateriaal bestelt, of het beter is om te huren of te kopen en welke variatie op een product het meest geschikt is voor een specifieke situatie. 


   Het is dus belangrijk om je patiënten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun keuze. Zorgpunt onderscheidt zich van andere thuiszorgwinkels door het geven van persoonlijk advies over het ruim aanbod van kwalitatieve thuiszorgmaterialen, de verschillende producten en opties. In onze zorggids lees je tips over welk thuiszorgmateriaal geschikt is voor bepaalde aandoeningen. Als je meer informatie wenst over een specifieke situatie, kan je steeds telefonisch (0471 21 15 17), via mail (info@zorgpunt.eu) of met een Zorgpunt Apotheek bij jou in de buurt contact opnemen.

   Je kan op drie manieren thuiszorgmateriaal van Zorgpunt bestellen.

   1. Je kan naar de Zorgpunt apotheker in jouw buurt gaan. Vind hier een Zorgpunt apotheek in jouw buurt.

   2. Je kan Zorgpunt telefonisch contacteren op het nummer 0471 21 15 17

   3. Je kan het materiaal rechtstreeks huren of aankopen via de webshop.

   Zorgpunt levert indien gewenst de volgende dag, zelfs in het weekend. Bij de levering wordt het materiaal geïnstalleerd door een specialist. Je krijgt na installatie steeds uitleg over hoe het materiaal te gebruiken.

   Elke zelfstandige oudere heeft unieke diensten en materialen nodig. Dat betekent dat het zoeken naar het juiste thuiszorgmateriaal maatwerk is.


   Zorgpunt Apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. De Zorgpunt apothekers zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, bieden een luisterend oor en helpen elke zorgbehoevende graag verder met persoonlijk advies.


   Het voornaamste doel van Zorgpunt is om zorgbehoevende te voorzien van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal. Zo kunnen zowel patiënten, als ouderen veilig en comfortabel thuis de zorg krijgen die zij nodig hebben. Lees hier meer over Zorgpunt.

   Persoonlijk advies nodig?

   We helpen je graag verder!

   Al jouw vragen rond thuiszorg beantwoord


   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief